No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Maitsvaim borš salenejate jaoks

by - neljapäev, oktoober 12, 2017



Maitsvaim borš kehakaalu langetajate jaoks – see pole müüt vaid reaalsus. Kõik on harjunud, et dieet – see on piin, pidev nälg ja täiesti üksluine toit. Kuid ma kirjutan siia selle lihtsa retsepti- imelise ja võrratult maitsvast kanalihaga boršist. See sisaldab miinimumkoguses kaloreid kuid välimuselt ja maitselt ei jääta alla vanaema boršile. Seda võib süüa naudinguga ja kõige selle juures saleneda. Mulle tundub, et see on iga naise unistus: nii toidu nautimine kui ka rõõmustav kaalu tulemus.
Siin siis see imeline retsept.

Koostis:

Kanarind – 0,3kg
Kartul – 200gr
Peet – 50gr
Sibul – üks pea
Porgand – üks keskmine
Pastinaak – 1tk
Kapsas – 300gr
Magus pipar(paprika) – 100gr (ilma nahata)
Taimeõli – 2spl
Vürtsid, sool maitse järgi
Värske maitseroheline


Valmistamine:

Enne kui valmistada dieetilist borši, tuleks enne koorida kartul ja lõigata kuubikuteks, valada peale vesi, vett tuleks mitu korda vahetada, et võimalikult palju tuleks kartulist välja tärklist.
Riivime peedi peenikese riiviga ja samuti valame peale vee ja vahetame mitu korda vett, et peedi punasust pisut maha pesta.
Paneme poti nõrgale tulele, paneme vette väikesteks tükkideks lõigatud kanarinna, kergelt keedame. Seejärel eemaldame tekkinud vahu ja jätkame puljongi keetmist.
Lisame peedi puljongile ja keedame 15 minutit. Eemaldame valge vahu.
Kuni puljong keeb tegeleme dieetilise paneerimisega. Niisiis paneme panni keskmisele kuumusele. Valame sinna pisut toiduõli.
Kuni see kuumeneb, valame välja tomatid omas mahlas: kogus sõltub teie maitsest kui haput soovite.
Lõikame sibula väikesteks kuubikuteks ja puistame tomatisegu sisse. Pärast seda lõikame selleri ja paneme sibulale järele. Segame kõik koostisosad hästi läbi.
Aurutame köögiviljad keskmisel kuumusel peaaegu täielikult vedeliku aurustumiseni. Vaadake, et paneering ei läheks kõrbema.
Puljong keeb meil juba 15 minutit, nüüd võime lisada kartuli ja segame.
Riivime keskmise riiviga porgandi ja pastinaagi. ( kui teil pastinaaki pole siis saab ka ilma selleta).
Lõikame bulgaaria pipra kuubikuteks (võib olla igasuguseid värve) ja lisame boršile. Keedame seda kõike umbes 7 minutit, siis proovime kas kartul on valmis: ta peab olema peaaegu valmis.
Kuidas siis valmistada borši ilma kapsata? Vastus on selge, seepärast peenestame kapsa ja lisame puljongisse.
Maitsestame soolaga puljongi ja lisame vajalikud vürtsid. Laseme puljongi kapsaga keema eemaldame valge vahu.
Edasi lisame paneeritud köögiviljad.
Hakime küüslaugu ja maitserohelise hästi peeneks ja lisame boršile. Siis maitseme soolasust: kui kõik on vajaliku maitsega siis laseme keema ja võtame tulelt ära.

Kasulik ja kerge kanaga dieet borši retsept saab kõikide inimeste päästjaks, kes on dieedil. Kõik me teame, et peamiselt tarvitatakse kaalu langetamise ajal köögivilju, puuvilju ja mono produkte. Boršši on kokku kogutud kõik vajalikud vitamiinid ja valk (kana), mis mõjuvad positiivselt teie figuurile. Peamine on, et dieet borš ei kahjusta teie tervist. Salenege kasulikult!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate